-Ingredients per a sis persones:
500 gr. formatge mascarpone
4 ous
150 gr. de sucre
5 culleres de conyac (o Amaretto)
4 tasses de cafè
24 melindros
3 cullerades de cacau en pols (El Nesquik o el Colacao fan el fet)
-Preparació
Trenca els ous i separes els rovells de les clares. Fiques els rovells en un bol, hi afegeixes el sucre i ho remenes fins que quedi una crema.
A poc a poc i afegeixes el mascarpone, ho barreges bé amb una cullera per evitar que s’hi facin grumolls. Després hi fiques el conyac.
Munta tres clares d’ou a punt de neu i també cap a dins del bol. Barreja-ho bé de baix cap a dalt.
Agafes un plat i hi poses el cafè. Remulla-hi tots els melindros, però vés en compte que no es desfacin.
Cobreixes el fons d’una plata amb melindros i hi poses una capa de la crema que has fet. S’han d’anar fent capes de melindros i crema. L’última capa ha de ser de crema. A sobre, hi escampes el cacau en pols.
-Presentació
Amb la mateixa plata que ho has preparat.
www.espanamed.com