A Can Roger sabem menjar molt bé i per això us deixen una col·lecció de delicioses receptes
- Les creps del Jordi Valverde
- La coca de l'Anna Soler
- La crema de porros del Jordi Martinez
- El sandvitx de tonyina del Valentí i la Laura
- El pastís de pastanaga de la Laura Hinojo
- L'arròs amb bolets del Pere Ollé
- Fredolics amb salsa de tomàquet de l'Angel Burniol
- Els macarrons de la Mª Rosa Castejón
- El gaspatxo de l'Angeliano Vaz
- La truita de patata i ceba de Xavi Soler
- La truita amb patates i ceba de la Judit Terradellas
- Els carabassons farcits del Francesc Giralt
- La truita de patata i ceba de la Pilar Saiguí
- Els bunyols de bacallà de la Dolors Macías
- El salmó marinat de la Dolors Macías
- El pollastre amb verdures de l'Arnau i la Roser
- La truita de patata i ceba de la Laura Hinojo
- L'amanida de mongetes, sípia i bacó a l'oli de canyella de l'Andreu Soler Vicente (11 anys)
- L'esmorzar anglès del Valentí Prat Viladés
- El magret a l'oporto amb peres i maduixes del Dani Ruiz
- L'amanida de l'Elena Val
- Amanida santpedorenca de la Berta Soler Vicente (9 anys)
- La xocolata desfeta del David Miguel
- La truita de patata i ceba del Xavier Soler
- Com talla el pernil el David López
- El magret d'ànec del Francesc Giralt
- Espaguettis a la bolonyesa de la Rosita Rovira
- Muffins amb gotes de xocolata de la Laura Hinojo
- Les patates fregides de la Maria Teresa Font
- El pollastre "Tajine" del Sébastien Kandel
- Cassola de Quaresma del Jacint Prat i la Mª Gràcia Viladés
- L'amanida de la Mariona, Marga i Antònia
- El tiramisú del Marc Martinez Amat
- El rissotto del Pauet -Joan Prat-
- Les creps sense sucre de la Berta Fortó
- Els entrants (mise-en-bouche) de la Laura Patón
- Els macarrons del Xavier Soler (Sule xic)
- Ulleres de pasta de full de la Laura H. i la Laura P.
- Espaguetis a l'all de la Marisa Casanovas i el Pere Ollé (plat típic italià)
- Amanida multicolor amb toc de la Dordonya de la Berta Soler Vicente (14 anys)
- L'arrós de verdures del Jordi Palet i la Sara Vallés
- Entrants freds (mise-en-bouche) de la Cèlia Soler Vicente (11 anys)
- El postre de la Laura Pinyeiro Prat (11 anys)
- Les panolles de blat de moro de la Laura Pinyeiro Prat (12 anys)
- Mus de xocolata de l'Enric, el Jose i la Laura. Apte per celíacs i diabètics.
- 46 Postres de textures dolces de la Berta i la Cèlia Soler Vicente.
- 47 "Mise en bouche" amb toc del Perigord de la Laura Pinyeiro Prat