-Ingredients
Per a 4 persones
1 ceba mitjana, 3 all pelats
pebrot 150 o 200 gr.
1 tomàquet madur
bolets secs :ceps, rossinyols… (Els posarem en remull amb 1 litre d’ aigua 24 hores abans. Guardar l’aigua)
350 gr. d’arròs
oli ,sal i sucre.
“Un pessic de bona sort”
-Preparació
Sofregir la ceba i el pebrot. Afegir els alls tallats en dos o tres trossos. Quan comença a tenir l’aspecte transparent posar el tomàquet previament ratllat i amb sal i sucre.
Escòrrer els bolets i reservar l’aigua, afegir al sofregit i deixar-ho a foc lent i 5 minuts després afegir l’aigua , colada, dels bolets. Quan comenci a bullir afegir l’arròs.
Deixar coure 1/4 d’hora i si cal afegir aigua i rectificar de sal.
Deixar reposar 3 minuts i servir.
-Presentació
Amb la mateixa paella que s’ha cuinat.
![]() |
![]() |