-Ingredients
Per a 4 persones
300 gr. carn picada de vedella
300 gr. carn picada de porc
Ceba trinxada
Pot de tomàquet fregit
¼ de quilo de macarrons de la mida petita. ( El gallo num 3)
Formatge ratllat
Sal
Oli d’oliva
3 fulles de llorer 2 branquetes de farigola
-Preparació
A una olla amb aigua calenta, sal i unes gotes d’oli posar a bullir els macarrons juntament amb el llorer i la farigola. Quan estiguin fets retirar i passar per aigua per evitar que es continuïn estovant.
Coure la carn en una paella juntament amb la ceba i deixar-ho uns 20 minuts. Afegir el tomàquet i deixar que faci la “ xup, xup” .
Barrejar els macarrons i el condiment i deixar una estoneta per tal que els ingredients i la pasta quedi ben impregnada.
Gratinar-ho amb formatge ratllat per sobre o servir directament.
-Presentació
Presentar-ho en una plàtera o directament al plat
espanamed