-Ingredients per a quatre persones :
500 g. de mongeta tendra rodona (també es pot fer amb mongeta tendra plana)
400 g. de sèpia
100 g. de bacó (fumat dóna més gust)
1 canonet de canyella
Sal i oli d’oliva
-Preparació:
Posa uns 80 ml d’oli d’oliva amb el canonet de canyella a foc molt baix, sense que es fregeixi en cap moment, durant 20 minuts. Deixa’l refredar sense treure la canyella.
Bull la mongeta en aigua salada, escorre-la i deixa-la refredar.
Mentre es bull la mongeta talla la sèpia a dauets d’uns dos centímetres i salta’ls en una mica d’oli de canyella ben calent i reserva’ls.
En la mateixa paella salta-hi el bacó tallat a trossets.
Finalment aboca les mongetes en un plat i posa-hi els daus de sèpia, les tiretes de bacó i amaneix-ho amb un raig d’oli de canyella.
-Presentació
Presentar-ho en una plata o emplatat indivualment
www.espanamed.com